Marmoleum Imagine

Floorin - Marmoleum Imagine

Kas teadsid, et Marmoleumiga võib luua kõige erilisemaid põrandaid? Kolmel rahvusvahelisel disaineril paluti luua disainiseeriad, mis seda illustreeriksid:

1. Sigrid Calon on tõusev hollandi kunstnik, kes mõjutab nii graafilist kui tekstiilidisaini. Tema käekiri on otsekohene ja väga äratuntav. Tema Marmoleum Imagine disainid põhinevad ruudustikul. Süstemaatiliselt ruudustikuga punkte ühendades loob ta lõputuid mustrivõimalusi. Kolm disainiseeriat - Weave, Stitch ja Knot, - millest igaühel on oma iseloom, esindavad samas Sigridi unikaalset käekirja.


Weave disainid

2. Kustaa Saksi on soome visuaal- ja tekstiilikunstnik ning illustraator, kes on spetsialiseerunud graafilisele lugude jutustamisele läbi mustrite, tekstiilikunsti ja installatsioonide. Tema disainid kombineerivad orgaanika ja detailsed tekstuurid, rikkalikud värvipaletid ja eksperimentaalse materjalikasutuse. Tema teoseid on esitatud kõikjal maailmas. Kustaa Saksi Marmoleumi disainid räägivad oma keelt: orgaanilist, müstilist, narratiivset. Looduselt saadud inspiratsioon peegeldub kahes seerias: Iris ja Oasis.


Kustaa Saksi Oasis ja Iris

3. Dare to Rug on noor rumeenia vaibabränd, mis on loodud kahe interjööridisaineri - Andreea Batros'e ja Flavia Scînteanu - poolt. Nende käsitaftitud vaibad ühendavad käsitöö moodsa disainiga ja on inspireeritud rumeenia mustritest. Dare to Rug Marmoleumi disainid viitavad kolmele peamisele rumeenia folkloorielemendile, mis kõik on jõulised, kuid töötavad suurepäraselt ka koos - Bee, Meadow ja Peony.


Dare to Rug Meadow ja Combi disain

Marmoleum Imagine kollektsioon sai võimalikuks tänu AquaJet tehnoloogiale. AquaJet on väga täpne vesilõikustehnoloogia, mis annab võimaluse ka eriti peente detailide ja mustrite loomiseks.

Kogu kollektsiooni kohta saad täpsemalt lugeda www.forbo-flooring.com/marmoleum_imagine